Pimpinan Program Studi Magister Pendidikan IPA Program Pascasarjana Universitas Syiah Kuala

Ketua Program Studi Pendidikan IPA

I has been serving as leader of Education Science magister post graduaded of syiah kuala university, Banda Aceh, Indonesia, since 2011. I completed my Drs degree from the same university in 1990, and finished master of Chemistry (M.Si) from Padjadjaran University, Bandung, Indonesia in 1995, and Doktor degrees from Bogor Agriculture University, Bogor, Indonesia in 2007 respectively both in Environmental Chemistry. I Joined Syiah Kuala University as a lecture at the Department of Education Chemistry of FKIP Syiah Kuala University in 1991. I was appointed as a leader of Education Chemistry of FKIP Syiah Kuala University from 1998-2002. My research interest included fracture of enveronmental chemistry and waste organic chemistry. I was born in Mns. Sukon, Grong-Grong, Kabupaten Pidie, Province Aceh, Indonesia. at 5 December 1966.

Wakil Ketua Program Studi Pendidikan IPA

Dr. RiniSafitri, M.Si, dilahirkan di Banda Aceh pada 25 April 1970, Tahun 1989 lulus dari SMA Negeri 1 Banda Aceh dan melanjutkanpendidikan di Jurusan Fisika FMIPA Unsyiah, tamat 1994. Tahun 1995 dengan program URGE mendapat beasiswa melanjutkan pendidikan S2 di jurusan Fisika ITB Bandung. Ditahun yang sama 1995 penulis juga diterima menjadi staf pengajar pada Jurusan Fisika FMIPA Unsyiah. Tahun 2003 kembali melanjutkan pendidikan S3 di Departement Physics University Sains Malaysia tamat tahun 2009. Sebagai dosen penulis aktif melaksanakan Tridharma Perguruan Tinggi dibidang pendidkan, penelitian dan pengabdian kepada masyarakat. Penulis menikah dengan Dr. Muhammad Syukri, MT tahun 1997 dan diberi amanah seorang putra Raushan Al Kasyfie Muhammad.